sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Bionca Rossi

 Istorie: (cel putin 3 paragrafe): 

Bionca sa nascut în Florenta Italia în 1994, facând-o în 33 de ani umani. Mama ei a fost un designer de moda de la o companie de modelare bine cunoscut, iar tatal ei a fost un mic om de afaceri. Ea a fost cel mai tanar din familie, cu fratele ei, fiind mai în vârsta de la 17. Într-o zi, ea a fost trimis pentru a face cumparaturi. Totul a mers bine la piata, dar in drum spre casa a fost atacat de un vampir nou-nascut mort de foame. Fiind deja destul de complet, nou-nascutul a baut doar aproximativ jumatate sângele ei înainte de a pleca ei pentru mort. Dar Bionca supravietuit si, în timp de trei zile, a fost un nou-nascut sanatos ea. Confuz de noile modificari la corpul ei acum nemuritor, Bionca a fugit de la Florenta si depozitate departe pe o nava care a adus-o în Brazilia, unde sa întâlnit cu un vampir în vârsta de numele de Clotef. Clotef a avut grija de ei, învatându-i cum sa vâneze oamenii au trait în rândul. Bionca ura viata pe care o avea cu el, dar ce altceva ar putea face? Ea a ajuns sa stau cu el de cativa ani înainte de final, de rupere departe de el si sa fie difuzate în America. Bionca a fost difuzate de atunci, nu de la Clotef, ci de la ceea ce ea este. În timpul calatoriei ei de mult ea a învatat cum sa reziste sânge uman si a descoperit sarcina de a bea sânge de animale în loc, desi ea dispretuieste lucrurile si de multe ori are probleme de rezistenta împotriva vânatorii de oamenii din jurul ei. Ea a sa descoperit recent în Forks Washington, atrasi de mirosul puternic de vampir care persista acolo.

de familie: Mama ei, Belle Rossi, a decedat, împreuna cu tatal ei, Bernard Rossi. Fratele ei, Antonio, înca traieste în Florenta cu sotia sa Carmila si cei doi fii ai lor, Emiel si Charles. place (cel pu?in 5):


• Running 

• Shopping 

• scriere / desen 

• Singing 

• Utilizarea capacitatea ei Nu-i plac (cel pu?in 5): • vanatoare • lupta sa tina sub control • Având pentru a fi lent • O lupta nedreapta • glume cu adevarat proaste Temeri: Bionca se teme ca într-o zi de control atent ea se lupta pentru a pastra se va rupe si se va sfârsi rau sau ucide pe cineva. Defecte (cel putin 2): Ea are de multe ori probleme cu pastrarea sub control în jurul valorii de oameni, cu toate ca ea încet mai bine. Ea are, de asemenea, probleme de furie, cu unii oameni. Hobby-uri: Ii place de functionare, mai ales de când a devenit un vampir. Sentimentul de vânt biciuire trecutul ei pare sa-i dea energie vreodata de durata. Ii place, de asemenea, sa scrie si sa traga si este foarte talentat la ea. Personalitate: (cel putin un paragraf) personalitate Bionca are un fel de "bun" si efect de "rau". Când e în starea ei de spirit buna (ea numeste o stare de spirit "Light"), ea este o fata foarte dulce, care este destul de frumos pentru toata lumea si este întotdeauna dispus sa ajute. Dar când e în starea de spirit ei rau (ea numeste o stare de spirit "închis"), ea poate fi foarte iute la mânie si agresiv la altii. Desi ea rareori ajunge în aceasta stare de spirit ar putea fi o idee buna sa nu-i testa ...               http://sophieelise.blogg.no/1357837320_snart_rdlig_hr.html                                                      















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu